FRANQUÍCIES

muy
mucho

Obri la seva botiga muy mucho!
Obrir la seva botiga muy mucho significa pertanyer a un grup sólid en plena expansió.

La nostra central de compras serà el seu únic proveidor per facilitar-li el desenvolupament del seu negoci de forma estable, desde una posició competitiva i sostenible a llarg termini.

L’ absència d’ intermediaris li permetrà oferir articles


Característiques:
Superfície del local: 500-250m2 Situació del local: zona prime o centre comercial Inversió Aproximada: de 150.000€ a 250.000€ Canon entrada: 15.000€ Royalties en vendes: cap Duració del Contracte: 5 anys renovables

Si està interessat en rebre més informació sobre les nostre franquícies, si us plau, ompli el següent formulari..Gestió de les coleccions

La nostra llarga experiencia com a majoristes i minoristes ens proporciona un ampli coneixement del sector i de les darreres tendències en moda. El franquiciat es beneficiarà d’ una política de compres basada en una gran rotació de productes i novetats amb una relació calitat/preu immillorable.

Visual Merchandising

El nostre equip de visual merchandising cuida de la imatge de totes les botigues. Crea la comunicació mès efectiva. Investiga les necessitats dels clients aportant solucions. Es conscient de la importància visual del lineal de productes i dels aparadors millorant-los continuament. I tot plegat amb un únic objectiu: satisfer, generar confiança i fidelitzar als clients. Hem de transmetre que oferim muy mucho… per molt poc.

Oferim: Selecció i 
negociació del local

Li oferim la nostra experiencia per seleccionar el millor local en funció de la seva ubicació, tamany i condicions económiques. El podem ajudar en la negociació de les condicions contractuals del lloguer, carencia per obres, durada del contracte….

Acondicionament i
 Decoració del local

Si vosté ho desitja el nostre equip d’obres garanteix l’entrega del local “llaves en mano”, mitjançant un projecte de disseny i decoració personalitzat per cada cas.

¿Poseeix local propi per ubicar la seva franquicia?