Franquicies

Obrir la seva botiga muy mucho!

Obrir la seva botiga muy mucho significa pertànyer a un grup sòlid en plena expansió.

 La nostra central de compres serà el seu únic proveïdor per facilitar-li el desenvolupament del seu negoci de forma estable, des de una posició competitiva i sostenible a llarg termini.

 L’absència d’intermediaris li permetrà oferir articles exclusius al millor preu.

Característiques:

Superfície del local: 200-500m2

Situació del local: Zona prime o Centre comercial

Inversió Aproximada: de 150.000€ a 250.000€

Canon entrada: 15.000€

Royalties en vendes: Cap

Duració del Contrate: 5 años renovables

GESTIÓ DE LES COLECCIONS
La nostra llarga experiència com a majoristes i minoristes ens proporciona un ampli coneixement del sector i de les darreres tendències en moda. El franquiciat es beneficiarà d’ una política de compres basada en una gran rotació de productes i novetats amb una relació qualitat/preu immillorable.

VISUAL MERCHANDISING
El nostre equip de visual merchandising cuida de la imatge de totes les botigues. Crea la comunicació més efectiva. Investiga les necessitats dels clients aportant solucions. Es conscient de la importància visual del lineal de productes i dels aparadors millorant-los continuament. I tot plegat amb un únic objectiu: satisfer, generar confiança i fidelitzar als clients. Hem de transmetre que oferim muy mucho… per molt poc.

SELECCIÓ I 
NEGOCIACIÓ DEL LOCAL
Li oferim la nostra experiència per seleccionar el millor local en funció de la seva ubicació, dimensió i condicions econòmiques. El podem ajudar en la negociació de les condicions contractuals del lloguer, carència per obres, durada del contracte….

ACONDICIONAMENT I
 DECORACIÓ DEL LOCAL
Si vostè ho desitja el nostre equip d’obres garanteix l’entrega del local “llaves en mano”, mitjançant un projecte de disseny i decoració personalitzat per cada cas.

Si està interessat en rebre més informació sobre les nostre franquícies, si us plau, ompli el següent formulari..

¿Posseeix local propi per ubicar la seva franquícia?